Biz Kimiz
Tecom Yatırım
Basınçlı Hava
Kojenerasyon
TE-NG-200
TE-ORC
Optimizasyon
TE-blog
İletişim
Gerçekler
Değerler
Sorular
 
Tecom Yatırım

Tecom Yatırım, Tecom Basınçlı Hava Teknolojileri firmasının ana ortağıdır.      

Tecom Yatırım bünyesi içerisinde bulunan şirketleri tek çatı altında toplamak, kurumsal bir anlayış içerisinde yönetmek ve ileride yapmayı planladığı yatırımların altyapısını oluşturmak adına 2010 yılında kurulmuş bir “çatı şirket”idir. Şirketin çabuk düşünen, hızlı ve agresif kararları büyük bir cesaretle alabilen yapısı, genç ve dinamik yönetim kadrosunun yansımasıdır.     

Tecom Yatırım’ın ana stratejisi enerji üretimi yapan, enerji verimliliği sağlayan makine ve ekipmanların üretimini yapan veya enerji sektörüne hizmet sağlayan firmalara yatırım yapmaktır. Uygun gördüğü firmalara ilk kuruluş veya daha sonraki evrelerde herhangi bir büyüklük kıstası gözetmeksizin yatırım yapar. Tecom, belli bir iş planı içerisinde gerçek katma değer yaratan, başarılı olması halinde enerji sektörü içerisinde yüksek potansiyel barındıran projeleri hedef almaktadır.   

Tecom Yatırım’ın ortağı olduğu mevcut şirketlerin faaliyet alanları metal ve saç işleme, elektronik, strafor, makine imalatı ve gayrimenkul yatırımları gibi geniş bir yelpazeye sahiptir.    

Tecom Yatırım’ın ortağı olduğu mevcut şirketler 2000’den fazla kişiye istihdam sağlamaktadır. İstanbul, Manisa, Tekirdağ, Eskişehir illerinde ve Romanya’da yatırımları bulunan şirketimizin istihdam potansiyelini artırmak ve bu istihdamı olabildiğince geniş bir coğrafyada sağlamak en büyük gayemizdir.     

Bu ülkenin geleceğinin genç girişimciliğin boyutları ve başarısı ile doğru orantılı olduğuna inanıyoruz. Girişimcilik anlayışının da üretim, enerji, mühendislik, tarım, tıp ve hizmet sektörü gibi çok geniş bir yelpazede teşvik edilmesinin elzem olduğunu düşünüyoruz. Biz Tecom Yatırım olarak enerji sektöründe elimizden gelen desteği vermeye ve bu ülkenin şirketlerine, geleceğin şirketlerine yatırım yapmaya hazırız.

 

Kavacık Mah. Ekinciler Cad. Muhtar Sokak No:5 Zemin Kat Kavacık-Beykoz/İstanbul         Tel: +90 216 331 12 00       Fax: +90 216 331 12 02      info@tecompressor.com